Érdekes elképzelés, de bőven lenne benne potenciál.

Még csak egy hónapja került mozikba az év egyik legjobban várt filmje, a Christopher Nolan által rendezett, John David Washington főszereplésével készült Tenet című film, ennek ellenére a rajongók, valamint az újságírók egy részében már most felmerült a folytatás lehetősége. Nolan eddigi filmográfiája során egyetlen egyszer készített folytatást egy alkotásához, akkor viszont rögtön kettőt, bár szerintem abban mindenki egyetért, hogy a Sötét Lovag-trilógia esetében ez elengedhetetlen lett volna. Nos, a Tenet főhősét alakító John David Washington egyáltalán nem bánná, hogy ha a rendező legutóbbi filmje esetében is így tenne.

tenet halasztas bxrb

A színész a legutóbbi interjúja során mesélt egy kicsit a Nolannel való közös munkáról, valamint a beszélgetés során nyilvánvalóan felmerült a folytatás kérdése is, melyel kapcsolatban Washington az alábbit nyilatkozta:

„Véleményem szerint igen, könnyen lehet, hogy pár év múlva újra találkozunk! Komolyra fordítva a szót, nem tudom. Christopher azt csinálja, amit akar. Lehet, hogy már évek óta dolgozik egy projekten, de az is elképzelhető, hogy lát egy olyat, ami egy teljesen új dologra inspirálja őt, végül pedig azt valósítja meg, őszintén szólva nem tudom. Mindenesetre azt remélem, hogy hamarosan újra együtt tudunk dolgozni (már mint a Tenet-en), mert úgy gondolom, hogy találtunk egy olyan különlegességet, melyet érdemes tovább vizsgálni.”

Ti mit gondoltok? Szívesen megnéznétek a Tenet folytatását? Beszélgesünk, illetve vitassuk meg a kommentek között!

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment