A Russo fivérek legújabb filmjét végül a nem régiben indult streamingszolgáltató vásárolta meg.

Anthony és Joe Russo Bosszúállók: Végjáték utáni első rendezése a Tom Holland főszereplésével készült Cherry című dráma lesz, melyről most már véglegesen is eldölt, hogy az Apple TV+ nevű streamingszolgáltatón kerül bemutatásra, melyet az Almás cég több, mint 40 millió dollárért vásárolt meg a Russo testvérek saját produkciós cégétől, az AGBO-tól.

A Cherry egy igaz történet alapján készült mozi, melynek középpontjában leginkább a drogfüggőség, illetve a PTSD nevű betegség áll. A film alapjául szolgáló könyvet egy Nico Walker nevű férfi írta, kinek a börtönben töltött ideje alatt annyi felkeresése volt különböző rendezőktől, illetve producerektől, hogy a telefonhívásokra fordítható időkerete úgy, ahogy van, le is járt. A filmre egyébként többek között olyan nagy stúdiók pályáztak, mint példuál a Sony, vagy éppen a Warner. Az akcuiót végül egyébként a Russo fivérek nyerték, bár azt érdemes hozzá tenni, hogy Walker döntését nagyban befolytásolta, hogy Ő, illetve a rendező páros is Cleveland-ből származnak, és a film is ott játszódik.

190325 apple tv plus

A történet röviden egy olyan fiatal srácról szól, akit azt követően, hogy szerelme elhagyja, besoroznak katonának, elviszik Irakba, közvetlenül az után, hogy volt párja visszatér hozzá be ismerni, hogy tévedett. A srác katonaként szörnyű dolgokat él át a háborúban, ebből adódan egy nem diagnosztizált PTSD alakul ki benne, amit egy Oxycontin nevű szerrel próbálnak meg enyhíteni.

A Russo testvérek nyilatkozata szerint Tom Holland-re rá sem ismerhetünk majd a film során, sőt, a rendezők azt is elártulták, hogy a igyekeznek az Oscar-szezonra pozicionálni az alkotást, hogy az Akadémia felfigyeljen a fiatal színész tehetségére. A jelenlegi állás szerint a Cherry 2021. elején debütálhat az Apple TV+-on.

Ti várjátok már a filmet? Írjátok meg kommentben!

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment