Végre megmutatkozott Javicia Leslie-féle új Batwoman.

Mint, ahogy azt már hosszú ideje tudni lehetett, Ruby Rose végleg kiszállt a The CW-féle Batwoman című sorozatból, különböző nézeteltérések miatt, ebből adódan nem csak a színésznő, hanem az általa megformált karaktere, Kate Kane is végleg kikerült a sorozatból. Nos, a készítők nyilvánvalóan egyből neki is áltak az új színésznő felkeresésének, végül pedig Javicia Leslie mellett tették le voksukat, aki egy teljesen új karaktert fog alakítani a szériában. Az általa megformált új főhős egy bizonyos Ryan Wilder lesz, aki majd a második évad során szépen át veszi Batwoman szerepét, magára ölti az ikonikus jelmezt, és tulajdonképpen Ő lesz Gotham új védelmezője, legalábbis idővel.

Nos, sokunk örömére (vagy nem), de megérkezett az első hivatalos kép a sorozatból, mely nagy valószínűséggel a képernyőteszten készülhetett, amikor Leslie először öltette magára Batwoman jelmezét, pontosan ugyanazt, amit korábban Ruby Rose az első évad során viselt. A színésznő maga osztotta meg egyébként a fotót saját Instagram oldalára, majd alatta hozzáfűzte, hogy Ryan Wilder idővel, de új denevérszerkót kap a sorozat során, amely abszolút logikus, illetve helyes döntés, hiszen ha a továbbiakban is ez a szerkó maradna főhősünk álruhája, valószínűleg mindenki, akarva-akaratlanul, de továbbra is a korábban Ruby Rose által megformált Kate Kane-re asszociálna.

Az alábbi képre kattintva megtekinthetitek az eredeti posztot:

newbatwoman

Ti mit gondoltok? Véleményetek szerint jó választás volt a színésznő az új Batwoman szerepére? Írjátok meg a hozzászólások között!

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment