A rendező tényleg nem viccelt, amikor azt mondta, hogy egy egész Univerzumot szeretne kiépíteni Pattinson denevéremberéhez.

Matt Reeves és Terence Winter egy, a Gothami rendőrségre fókuszáló, krimi-thriller műfajban utazó, rendőrnyomozós előzménysorozatot fognak készíteni a szintén Matt Reeves által rendezett The Batman című filmhez. A széria leginkább a Gotham városát behálózó korrupcióra szeretne fókuszálni, és azt fogja kicsit részletesebben körül járni. Az egyelőre cím nélküli projekt az HBO Maxon fog debütálni, a pontos megjelenéssel kapcsolatban egyelőre nem tudunk semmit.

Matt Reeves nyilatkozott kicsit a sorozattal kapcsolatban, és a rendező szerint mindenképp érdemes rá várni, hiszen így olyan szinten be tudja mutatni az általa elképzelt világot, amelyre egyetlen egy film biztosan nem lenne elég. Reeves továbbá azt is megemlítette, hogy ez számára egy csodálatos lehetőség, ugyanis így ki tudja bővíteni az általa elképzelt Univerzumot, ráadásul olyan színtű részleteséggel, illetve mélységgel, melyre csak egy hosszútávú projektben lesz lehetőség.

The Batman 2

A sorozat forgatókönyvéért Terence Winter (A Wall Street farkasa, Maffiózók) fog felelni, akiről Matt Reeves véleménye az, hogy egy elképesztően éles elme, aki igen kemény gondolatokkal vetette papírra a bűn és a korrupció melegágyát. Matt Reeves egyébként az executive produceri munkálatokat is végzi, mégpedig saját cége, a 6th & Idaho segítségével.

Ez minden, amit tudunk jelenleg az egyelőre cím nélküli projekttel kapcsolatban, reméljük hasznos infókkal tudtunk nektek szolgálni.

Ti várjátok már a sorozatot?

 

További cikkek, hírek:

 

Comments powered by CComment