A fiatal színész frizurája már kész van, most edzeni kezdett a szerepre.

A Sony még 2009-ben jelentette be, hogy elkészítik az Uncharted videójáték mozifilmes változatát. Nos, a bejelentés óta eltelt 10 év, de végre úgy tűnik, hogy sínen van a projekt. Azonban korábban nem minden volt olyan fényes az alkotás körül, ugyanis a projekt már hat rendezőt elfogyasztott, viszont most nagyon úgy tűnik, hogy Ruben Fleischer (Venom, Zombieland 1-2.) kezei között végre jó helyen van film.

Mint az már korábban kiderült, a film főszereplője Tom Holland lesz, Ő fogja alakítani a fiatal Nathan Drake-et, a karakter mentorát, Sullyt pedig Mark Wahlberg fogja eljátszani. Nos, Tom Holland már javában készül a szerepre, leginkább a külső adottságain kell változtatni, nemrég egy Instagram sztoriban meg is mutatta, hogy neki kezdett az átalakulásnak, rögtön egy hajvágással, fazonigazítással indított. Erről posztolt is egy képet az Instagram oldalára:

Tom Holland Uncharted Instagram 0

A másik pedig, hogy fizikailag is kellett magán változtatni, ugyanis erősödnie kell a szerepre mindenképpen, de ez nem is lesz olyan nehéz, hiszen, mint ahogy azt már korábban említettük, Sullyt Mark Wahlberg fogja alakítani, akiről azért tudni lehet, hogy elég járatos már az edzésekben, így a fiatal színésznek nem lesz olyan nehéz dolga. Tom Holland erről is posztolt egy képet Instagram oldalára:

Tom Holland Uncharted Instagram 1

Ti várjátok már a filmet? Szerintetek Tom Holland jó választás volt a főszerepre?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment