Végre életjelet adott magáról a széria!

A Percy Jackson regények adaptációs verziói, a könyvekkel ellentétben, nem igazán lettek sikeresek, eléggé padlóra vágták az egész franchise-t, így nem is olyan meglepő, hogy a nagyvásznakat elkerülve, inkább a sorozatok világába terelték a regények megfilmesítési jogait.

A Disney+-ra érkező széria körül igen nagy volt a csend, egészen idáig, ugyanis teljes mértékben hiteles forrásból, egészen konkrétan Rick és Becky Riordan Twitter posztjaikból megtudhattuk, hogy már jó pár tárgyalás lezajlott köztük, illetve a stúdió között, ráadásul már a pilot epizód szkriptje is kezd körvonalazódni. Becky Riordan posztja alapján azt lehet mondani, hogy a csapat élvezi az eddigi közös munkát, valamint nagyon izgatottak a továbbiakkal kapcsolatban. A képre kattintva megtekinthetitek az eredeti posztot:

Tweet1

Rick Riorda, a regény írója pedig úgy nyilatkozott, szintén Twitter oldalán, hogy míg egy regény megírására bőven elég neki akár fél év is, addig egy sorozat megírása jóval komolyabb kihívásokat jelent számára, ráadásul pont így a koronavírus-járvány idején. Riorda állítása szerint egyébként az írói fázis korai szakaszában vannak, a legreálisabb meglátása szerint pedig körülbelül két év, amíg az egész sorozat elkészülhet. A képre kattintva megtekinthetitek az eredeti posztot:

Tweet2

Így tehát az elmondottak alapján a Percy Jackson sorozatra nagyon nem mostanában számíthatunk, mindenesetre az már egy jó előjel, hogy a projekt sorozat formájában fog folytatódni, ami pedig még inkább bíztató, hogy mindez az eredeti alkotókkal fog megtörténni.

Ti várjátok már a sorozatot?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment