Új irányba terelnék el az univerzumot.

Anthony és Joe Russ korunk egyik legjobb rendező párosának bizonyul, már csak azért is, hiszen tavaly áprilisban elhozták nekünk minden idők legtöbb bevételt termelő filmjét, a Bosszúállók: Végjátékot. Ezt követően viszont kicsit visszavonultak a nagy blockbusterektől, azonban ettől függetlenül sem tétlenkedtek, ugyanis saját produkciós cégükkel, az  AGBO studio-val olyan filmeket hoztak el nekünk, mint például a 21 híd, az egyelőre még bemutatásra váró Cherry, Tom Holland főszereplésével, vagy éppen az Tyler Rake: A kimenekítás című Netflixes akciófilm.

A rendező páros most nem régiben arról beszélt podcast műsorukban, Russo Brothers Pizza Film School-ban, (melynek lényege, hogy tulajdonképpen hétről-hétre a legfrissebb filmeshíreket veszik görcső alá, és vesézik ki egy-egy sztárvendéggel) hogy szívesen készítenének Star Wars filmet. Egyik, nem olyan régen lezajlott beszélgetésük során Mark Hamillel beszélték ki A birodalom visszavág című ötödik részt. Joe Russo azt mondta, hogy mindig is közel állt a szívükhöz a messzi-messzi galaxis univerzumba, és simán elképzelhető, hogy ha akkor nem gyakorol rájuk ekkora hatást a filmsorozat, lehet hogy ma nem a filmiparban tevékenykednének.

Pizza Film School Instagram Russo Brothers

A rendező úgy fogalmazott, hogy nagyon tetszik neki például az a tevékenykedés, amelyet éppen most Jon Favreaunak van lehetősége csinálni a Star Wars kapcsán. Továbbá azt is megemlítette, hogy mindenképpen érdekes lenne számára teljesen új irányokba elvinni az egészet, új szereplőkkel, valamint olyan korszakokkal, amelyeket eddig nem volt lehetőségünk megtekinteni az univerzumon belül.

Ti szívesen látnátok egy, a Russo testvérek által rendezett Star Wars filmet?

 

 További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment