Valószínűleg nem a Solo: Egy Star Wars történetben láttuk utoljára.

2018 nyarán látott napvilágot a Solo: Egy Star Wars történet című spin-off film, mely a címszereplő korai éveit mutatta be, ezzel együtt pedig megtudhattuk, hogy az ifjú Koréliai hogyan ismerkedett meg többek között Chewbaccával, valamint Lando Calrissiannal. Az határozottan kijelenhető, hogy Ron Howard rendezése elég nagy bukás lett sajnos, azonban abban mindenki egyetértett, hogy Donald Glover leszerződtetése a fiatal Lando Calrissian szerepére egy zseniális húzás volt.

A Kessel Run Transmissions névre keresztelt YouTube csatorna, akik egyébként legutóbb a Kenobi-sorozattal kapcsolatban egy újabb pletykáról számoltak be, most arról beszéltek, hogy Lando Calrissian karaktere egy saját spin-off sorozatot kaphat a Disney+-on. A széria valamikor a Solo: Egy Star Wars történet című film eseményei körül játszódna, amelyben a sármos szélhámos a galaktikus alvilágban tevékenykedő, Darth Maul uralma alatt álló Fekete Nappal és Vörös hajnallal kerülne összetűzésbe, a főszerepet pedig természetesen Glover játszaná.

Természetesen a híresztelésre a Disney nem reagált semmit, azonban abból kiindulva, hogy az előbb említett YouTube csatorna nem régiben a The Bad Batch című, Klónok háborúja spin-off sorozatot is megjósolta, ez is simán elképzelhető, hogy igaz lesz.

Ti mit szólnátok hozzá? Szívesen megnéztétek egy Lando Carrisian spin-off sorozatot?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment