2020-nak teljesen vége?

A reggeli gigászi Disney bejelentések után nincs nyugtunk: a Paramount és a Sony is újabb csúszásokat volt kénytelen bejelenteni a nem csituló koronavírus-járvány hatására. Ne is húzzuk az időt, itt vannak a tények fekete-fehéren:

  • A Pókember 3 eredetileg 2021 júliusában érkezett volna, ahogy az előző két rész is ebben a hónapban debütált. Ezt már korábban halasztották 2021 november 5-re, most pedig ezen toltak egy kicsit, de még szerencsésen megúszta, ugyanis 2021 december 17 az aktuális bemutató időpont.
  • A Hang nélkül 2 idén márciusról lett halasztva 2020 szeptemberre, de ez nem lesz elég: az új időpont 2021 április 23, több mint egy évvel az után, hogy eredetileg bemutatták volna.
  • A Top Gun: Maverick sem járt jobban, júliusról eltolták 2020 decemberre, de megint kapott több, mint fél évet: 2021 július 1-én láthatjuk legkorábban a mozikban.

Jelenleg ez a helyzet, de ki tudja, mikor jelentenek be még több halasztást. Igyekszünk beszámolni a fejleményekről, addig is kitartást kedves filmrajongók!

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment