Gyakorlatilag innen nincs lejjebb.

 A cikk a jelenlegi adatokat tartalmazza, ha esetleg később olvasod ezt, elképzelhető, hogy változni fognak az eredmények!

Június 5-én debütált a Netflix-en az Édgar Ramírez, illetve Michael Pitt nevével fémjelzett Az utolsó bűntény című akciófilm. Nos, gyakorlatilag kijelenthető, hogy ez a produkció a Netflix mélypontja. A rend kedvéért röviden ismertetem a történetet. A film az azonos (eredeti) címmel rendelkező The Last Days of American Crime című képregény alapján készült. A történet szerint egy rádiójel rövidesen megállít minden támadást Amerikában, ezáltal főhősünknek, Brick-nek sincs túl sok ideje, hogy megbosszúja testvére halálát, ezzel elkövetve az utolsó bűntényt. A történet röviden ennyi.

Na, de most akkor beszéljünk a lényegről, hogy tulajdonképpen miért is lett ekkora bukta ez a film. Először is a film rendezője Olivier Megaton volt, akinek eddig olyan filmeket köszönhettünk, mint például a Szállító 3. vagy éppen az Elrabolva trilógia utolsó két etapja. Ezek alapján pedig egy könnyed, felejthető, de mégis az akciófilm kedvelők számára kielégítő produkcióra számíthattunk, de sajnos nem így lett. Az utolsó bűntényről írt 25 kritikából elért 0% pedig a streamingszolgálató abszolút mélypontja. A látott végeredmény még semmi, ha elkezdjük elolvasni az Imdb-n és más egyéb filmértékelő oldalakon írt beszámolókat. Többek között, hogy milyen „megbotránkoztató”, illetve „ostoba” a film. Jelenleg a rajongói átlag 27%-on áll, de ez sem túl kecsegtető 180 szavazat alapján. Azonban ezektől eltekintve annyi öröme lehet a készítőknek, hogy hazánkban a tegnapi nap folyamán (június 9.) bekerült a film a Top 10-es listába, ráadásul egy elég előkelő helyen, pontosan másodikként végzett.

rt0

Ti mit gondoltok a filmmel kapcsolatban?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment