A Vikingek, illetve a Trónok harca sztárjaira lehet majd számítani.

A hivatalos közlemény szerint a korábban bejelentett Christopher Lambert és Natalia Tena nem fognak tudni résztvenni az idén ősszel megrendezésre kerülő budapesti Comic Con-on. A rendezvényt szervező Meex Agent Kft. ügyvezetője, Csanda Gergely elmondta, hogy az előbb említett színészek nagyon sajnálják, hogy nem találkozhatnak az itthoni rajongókkal, remélik viszont, hogy a jövőben bepótolhatják mindezt.

Azonban nincs okokunk a szomorkodásra, ugyanis Anna Shaffer (Harry Pottter, Vaják) továbbra is várható a rendezvénye, illetve a napokban további két színésszel is megállapotak a szervezők. Először is itt lesz a Trónok harca Joffrey-ját alakító Jack Gleeson, valamint a Vikingek című sorozat egyik amazonja, a Torvitot alakító Georgia Hirst.

Az elmúlt 2-3 hónap eseményei elég sok dolgot átírtak, és ez alól a filmipar sem volt sajnos kivétel, ezáltal sok forgatás csúszott az év utolsó pár hónapjára. További probléma, hogy a különböző Comic Con rendezvények nagy része is az év utolsó pár hónapjára maradt, ezáltal nagy a verseny a filmes és képregényes világ sztárjaiért. Mindesetre ha a szervezőknek sikerült egy újabb hírességgel megállapodniuk igyekeznek minél hamarabb lerántani a leplet a rajongót előtt.

Ti mit gondoltok a hírekkel kapcsolatban?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment