Szépen halad a casting.

Néhány napja jelentették be, ki fogja alakítani az élőszerelős adaptáció főszereplőjét, Arilet, most pedig arra derűlt fény, ki játszhatja a másik fontos karaktert, Eric herceget. Ahogy Ariel esetében is egy énekesnőt találtak, úgy Eric esetében is rámentek erre a vonalra: úgy tűnik Harry Styles, a One Directon zenekar oszlopos tagja kaphatja a szerepet. Egyelőre még csak korai tárgyalásokat folytatnak a dologgal kapcsolatban, de minden esély megvan a szerződtetésére. Styles-nak nem ez lenne az első filmes szerepe: a Christopher Nolan által dirigált Dunkirk-ben debütált, mint színész.

Korábban már azt is megtudtuk, hogy A kis hableány zenéi kissé átdolgozásra kerülnek. Ezt erősíti ez a hír is, ugyanis az eredeti rajzfilmben Eric herceg sosem énekelt, de itt kimondottan egy énekest kerestek. Olyasmiről lehet szó, mint ahogy az Aladdin-ban is kapott egy teljesen új dalt Jázmin hercegnő.

kishaberic

Egyelőre tehát még nem biztos, hogy ő lesz Eric, de az irányokat felvázolta a dolog. Ti örülnétek ha Harry Styles kapná a szerepet?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment