Nagyon megkönnyebült, hogy megosztották a világgal.

Az előzménytrilógia egyik fénypontja kétségtelenül Ewan McGregor játéka volt, aki remekül formálta meg a fiatal Obi-Wan Kenobi mestert. Ahányszor előkerült a téma, hogy egy a két trilógia között játszódó film vagy sorozat készülhet, a rajongók mindig úgy gondolták, a színésznek kötelező visszatérni a szerepben, de neki mindig, mindent tagadnia kellett. Szerencsére a Disney is hasonlóan gondolkozott, idén pedig lehulott a lepel a készülő szériáról, aminek maga a színész is nagyon örült.

"Ez hatalmas megkönnyebülés számomra, négy éven keresztül kellett hazudoznom a rajongók előtt. Szeretnék közelebb kerülni ahhoz az Obi-Wanhoz, akit Alec Guinnes alakított. Már korban is közelebb vagyok hozzá, így könnyebb lesz ezt megtenni."

ewan mcregor obi wan kenobi star wars disney tv series

Továbbá az derült ki, hogy 2020-ban kezdődnek meg a forgatások, 6 részes lesz a széria, és minden epizód nagyjából egy órás játékidővel bír majd. Még egy visszatérő színésszel lehet számolni, ugyanis van esély arra hogy Joel Edgerton ismét a fiatal Owen bácsi bőrébe bújjon. Egyelőre ennyi.

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment