Mégpedig animációs formában.

A Netflix közölte a hírt nemrégiben, miszerint összefognak a  Legendary Picturesszel és közösen készítenek egy-egy külön szériát, két nagyon sikeres, illetve ismert franchise-ból, a Tomb Raiderből, valamint a Skull Islandből, mindezt pedig animációs formában.

A sorozatokról egyelőre nem sok mindent tudni, persze azért egy-két infómorzsát így is elárultak, mint például, hogy a Tomb Raider széria a legutóbbi videójáték, a Shadow of the Tomb Raider eseményei után fog játszódni, a sorozat elkészülésében pedig a A Vaják előzménysorozaton, vagyis a Blood Originen dolgozó Tasha Huo is kiveszi majd a részét forgatókönyv íróként, valamint vezető producerként.

Most pedig ejtsünk némi szót a készülő Skull Island sorozatról. A széria értelemszerűen a Kong: Koponya szigethez fog kapcsolódni. Ebben a történetben főhőseink hajótöröttek lesznek, akik értelemszerűen a címszereplő helyszínen érnek partot, és itt kell majd mindent megtenniük a sikeres túlélés érdekében. A sztorit Brian Duffield (Árok) írja, magát a sorozatot pedig az a Powerhouse Animation gyártja majd (Castlevania, Blood Zeus).

Ti várjátok már az érkező szériákat? Írjátok meg kommentben!

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment