A színész teljes mértékben nyitott a visszatérésre.

A tavaly nyáron elhunyt Chadwick Boseman tragikus halálát követően némi időre veszélybe került a Fekete Párduc karakterének önálló története, azonban a Marvel és Kevin Feige hamar megnyugtatta a rajongókat, hogy nem lesz semmiféle CGI megoldás, vagy esetleg újra castingolás, hanem teljes mértékben tiszteletben tartják a karaktert.

Nos, a 43 éves korában elhunyt Boseman halála nem csak a rajongókat viselte meg, hanem az első rész főgonoszát, a Killmongert megformáló Michael B. Jordant is. A színész a legutóbbi, People Magazinnak adott interjúja során elárulta, hogy nagyra becsülte azt az időt, amit az első film forgatása alatt együtt tölthetett Bosemannel, valamint a stábbal, főleg azok után, hogy elvesztette egy jó barátját és ha rajta múlna, ő bármikor szívesen részt venne a folytatásban is. A színész úgy fogalmazott, hogy az egész franchise nagyon közel állt a szívéhez, rengeteg okból kifolyólag. Az elmúlt egy év nagyon nehéz volt számára, ugyanis egy olyan embert vesztett el Chadwick személyében, aki nagyon közel állt hozzá.

"Bármikor szívesen visszatérnék a franchise-hoz, ugyanis imádtam a közös munkát Ryan Cooglerrel (a rendező), a színészekkel, gyakorlatilag mindenkivel. Olyanok voltunk, mint egy nagy család. Éppen ezért részemről mindig is nyitva lesz a ajtó ezen lehetőség előtt.”

Mindörökké Wakanda!

Ti mit gondoltok? Szívesen látnátok Michael B. Jordant a folytatásban? Írjátok meg a hozzászólások között!

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment