Végre új fejleményeket kaptunk a készülő folytatással kapcsolatban.

Elég rég hallottunk bármiféle új fejleményt a Deadpool folytatásával kapcsolatosan, és habár a Disney-Fox egyesülés miatt bizonytalanná is vált, hogy elkészülhet a filmsorozat harmadik etapja, azonban sem a címszereplőt alakító Ryan Reynolds, sem pedig a Marvel, mint ahogy azt már többször is elmondták, nem szeretnék veszni hagyni a karaktert, és mindkettejük nyitott a folytatásra, azonban hivatalosan még nem kapott zöld utat a projekt…egészen idáig!

Ugyanis a Deadline a napokban közölte a hírt, miszerint a készülő film, mellyel a filmsorozat trilógiává bővülhet, forgatókönyvírókra talált. Pontosabban egy forgatókönyvíró párosra, ugyanis a Bob burgerfalodája alkotói, Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin kapták meg a feladatot. Érdekesség, hogy Reynolds egyébként nem csak a főszerepet vállalta el ismét, hanem producerként is kiveszi részét a készülő projektben. Ryan a többi készítővel együtt egyébként több forgatókönyvírót is meghallgatott, de összeségében a Molyneux testvérek által elképzelt történet, valamint ötleteik tetszettek a legjobbak a stúdiónak, ebből adódóan nem volt kérdés, hogy rájuk esik a választás.

Persze ez még nem azt jelenti, hogy a szkript készen is lenne, ugyanis valószínűleg még bőven van mit rajta finomítgatni, ennek ellenére az mindenképpen bizakodásra adhat okot, hogy egy igen vicces, szórakoztató sorozat írópáros kezében van a projekt.

Ti várjátok már a filmet? Mit gondoltok, jó döntést hozott Reynolds, illetve a stúdió?

 

További cikkek, hírek:

 

Comments powered by CComment