A Disney módosított pár dolgot a premiernaptárában.

A Variety közölte le az információkat, miszerint a Disney átrendezte a közelgő premiereket és be is szúrt néhány újat. Nézzük őket listába szedve:

  • Az Avatar 2 tovább csúszik, 2020 december 18-án lett volna esedékes a bemutató, ehelyett egy teljes évet tolnak rajta, 2021 december 17 az új premiernap. Természetesen a folytatások is csúsznak kerek egy évet.
  • A kezdetektől fogva hányattatott sorsú X-Men spin-off, az Új mutánsokról volt már pletyka hogy csak a Hulu-n fog majd debütálni, ám a Disney nem akarja elengedni a mozis premiert úgy tűnik. Így 2019 augusztus 1-ről megint el lett tolva, egészen 2020 április 3-ig. Lehet fogadni, hogy tényleg megjelenik-e vagy sem.
  • A könyvadaptáció Artemis Fowl már az előzetes alapján sem tűnik acélosnak, 2019 augusztusáról inkább el is távolították, leghamarabb 2020 május 29-től nézhetjük majd meg.
  • Az Ad Astra - Út a csillagokba bemutatójáig már csak napok voltak hátra, még idén májusban debütált volna, de inkább majd ősszel, 2019 szeptember 20 az új premier dátum. Már ha ez érdekel valakit.

artemis fowl 2019 movie sk 2

Star Wars fronton három dátumot jegyezhetünk fel: 2022-ben, 2024-ben és 2026-ban is érkezik majd egy-egy új SW film, egyenlőre még nem nevezték meg, hogy melyek lesznek ezek. Valószínűleg a Star Wars-történeteket kizárhatjuk, talán Rian Johnson trilógiája lehet a dologban, vagy a Trónok Harca íróinak filmjei.

Nektek melyik csúsztatás fáj a legjobban?

Comments powered by CComment