Izgalmas évünk lesz, ha minden így marad.

A Disney+ streaming szolgáltató eddig nem igazán tudott kiemelkedően teljesíteni a piacon, főleg azért mert az egyetlen húzó cím a The Mandalorian sorozatuk volt. Most, hogy véget ért a 2. évad, és a jelenlegi hírek szerint 2022-ben lesz csak 3. évad, újabb exkluzív címek kellettek, amik nem csak pótolják a Star Wars sorozat hiányát, de felveszi a versenyt a Netflixszel. Nos, ez úgy fest, meg fog történni, hiszen 2021-ben rengeteg Marvel sorozat érkezik a Disney+-ra, továbbá pedig a Marvel rajongók örülhetnek, hiszen mozifilmekből se lesz hiány. Összeszedtük mi mindent hoz a Marvel 2021-ben.

1. WandaVision

 
 
Már csak napok vannak hátra, hogy a Pókember: Idegenben után VÉGRE valahára láthassunk egy MCU produktumot. Eredetileg a Fekete Özvegy kívánta megnyítni a negyedik fázist, de ez a hely a COVID - 19 miatti átrendeződések miatt végül a WandaVision sorozaté lett. A széria a Vízió című képregényt veszi alapul, ami azt jelenti, hogy ha a sorozat csak negyede olyan jó lesz mint az alapjául szolgáló képregény, akkor bizony mestermű érkezik.
 

2. Sólyom és a Tél katonája

 
 
Az Amerika kapitány: A tél katonája és a Polgárháború hangulatát garantálják az alkotók, reméljük hogy tényleg hozni fogja a szintet, azt pedig hogy ki lesz az új Amerika kapitány és miért...nos, erre a kérdésre tűkön ülve várjuk a választ.
 
 
3. Morbius
 
 
Tulajdonképpen ha marad a Morbius jelenlegi, azaz március 19.-ére kitűzött dátuma, amikor bizony egy napon fog debütálni  Sólyom és a Tél katonája első epizódjával. A Morbius első előzetese, ha nem is egy nagyon várós filmet vezet fel nekünk, annyi biztos, hogy érdekesnek tűnik. Az pedig hogy az utalásokat már az első előzetesben dobálták az MCU-val való egyesüléssel kapcsolatban, még több izgalmat rejt magában. Ez a mozi vezeti fel a Venom 2: Carnage színre lép című filmet, úgyhogy nem érdemes lekésni a vetítést.
 
4. Fekete Özvegy
 
 
Ez bizony az a film, ami ha 2020-ban megjelent volna a tervek szerint, akkor is későn jött volna. Nathasa Romanoff már 2010-ben bekerült az MCU-ba a Vasember 2. részével, de csak most kap saját mozit. Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy ha a járványhelyzet engedi, mi magyarok, május 6.-án látjuk először a filmet.
 
5. Loki
 
 
Azonban májusban nem a Budapesti kalamajka lesz az egyetlen MCU kaland, ugyanis ebben a hónapban érkezik a nagyon nagyon érdekesnek tűnű Loki című széria, ami nagyon sok izgalmat tartogat, kicsit szürreális lesz, kicsit fura, de kifejezetten jónak tűnik egyelőre. Aztán majd persze meglátjuk.
 
 
6. M.O.D.O.K
 
 
A Disney+ családbarát. Viszont a Disney birtokában lévő Hulu nem feltétlenül. Éppen ezért is megy oda a felnőtt közönséget megcélzó M.O.D.O.K. című stop motion animációs sorozat, ami egyelőre nem rendelkezik premierdárummal, de ez bármikor változhat.
 
7. Venom 2.: Carnage színre lép
 
 
A 2018-as Venom hatalmas sikert aratott a mozikban, viszont a kritikusok nem szerették. A bevétel viszont nagyon jól nézett ki, és neki álltak remek szakemberekkel elkészíteni a folytatást, amelyben Venom ezúttal Vérontóval fog megküzdeni. Pókember, vagy egyéb Bosszúálló megjelenésére lehet számítani a jelenlegi szerződések alapján.
 
8. Mi lett volna ha...
 
 
Nyáron érkezik a Disney +ra a What if...? ami az MCU-s filmek animációs megfelelője lesz, csupán alternatív idősíkokon fog játszódni.
 
 
9. Shang - Chi
 
 
Jelenleg július 8.-án tervezik idehaza bemutatni a Shang - Chi és a tíz gyűrű legendáját, ami a Vasember 3 Mandarinját is helyre akarja hozni, reméljük sikerül is neki, és azt is, hogy nem csak ennyi lesz a film érdeme. A Fekete Párduc ügyesen mutatott be egy új kultúrát (akkor is ha maga a film nem sikerült a legjobban) és bízunk benne hogy ezúttal is sikerül a Marvelnek a bravúr.
 
10. Ms. Marvel
 
 
Ha már kultúra, jön az indiai szuperhős, aki nagy Marvel kapitány rajongó. A Ms. Marvel egy csupaszív kalandnak ígérkezik, egy új női szuperhőssel, és a jelenlegi információk szerint a Marvel kapitány folytatásában is ott lesz a karakter. A sorozat ősszel érkezik még a...
 
11. Sólyomszem
 
 
... előtt. Bizony, végre elérkezett Sólyomszem ideje is, azontúl hogy felbukkanhat majd a Fekete Özvegyben, még mentorrá is kell válnia, mivel Kate Bishop készül átvenni a helyét. Reméljük jól fog sikerülni ez a széria is, bár jelenleg ez hoz a legkevésbé lázba minket.
 

Hawkeye Disney Series

 
12. Eternals
 
Bizony idén november ötödikén érkezhet meg a Marvel harmadik mozis dobása, ami az Örökkévalók lesz. Zseniális mozi elé nézünk, mivel egyszerre fog játszódni a több ezer éves múltban, illetve a Bosszúállók: Végjáték eseményei után. Ez a koncepció pedig egy összetett, izgalmas mozit ígér, szerintünk rossz nem lehet. De ahogy már mondtam: Aztán persze majd meglátjuk.
 
13. Pókember 3
 
 
És az év végén jön a talán legvártabb mozi a Marveltől. A Pókember: Idegenben egy remek mozi lett, és az eddigi hírek alapján a Pókember 3 komolyan megnyitja majd a multiverzumot. Electro és Dr. Octopus biztosan visszatér majd, de várható, hogy találkozunk majd Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókemberével is.
Nos ez a 13 Marvel produkció érkezik ebben az évben, ebből összesen 10 mindenképpen MCU darab lesz, 2 Sony Marvel film, és egy Huli-s animáció. 
Ti melyiket várjátok a legjobban? Szerintetek jó hogy ennyi tartalmat kap a közönség a Marveltől?
 

Comments powered by CComment