Ígéretes válzatoknak lehetünk szemtanúi.

Az elmúlt hetekben végre megkezdődhetett a Titánok harmadik évadának forgatásra, melyel kapcsolatosan már elég sok dolgot tudunk. Először is a sorozat harmadik szezonja ezúttal is felvonultat több ismert karaktert a Batman-mítoszból, többek között Barbara Gordont, a Madárijesztőt, vagy éppen a Cullen Walters által megformált, második Robinból lett Vörös sisakot.

Ez utóbbi karakterrel kapcsolatosan fogunk most kicsit részletesebben foglalkozni, ugyanis megérkeztek az első vázlatok a harmadik évadban debütáló Vörös sisakról, melyeken láthatjuk, hogy tulajdonképpen hogyan is fog kinézni. Nos, azt kell mondanunk, hogy Laura Jean Shannon tervező és a kis csapata megint csak kitettek magukért, zseniális munkát végeztek, ugyanis a kép láttán egyszerre érkezzük a képregényhűséget, azonban némileg modernizáltra is sikerült a jelmez, amivel természetesen nincsen semmi baj.

teen titans titans sorozat screenshot 20201026173244 2 originalrh

Robin Vörös sisakká válása egyébként nem teljesen úgy fog megtörténni, mint ahogy azt a füzetekben ismerjük, ugyanis míg a képregényekben az után lesz Jason Toddból Vörös sisak, hogy Joker majdnem halálra verte egy vascsővel, addig a szérián belül egészen egyszerűen azért lesz az, aki mert régi csapatát próbálja levadászni, miután utjaik ketté váltal a második évad végén.

A harmadik évad egyébként Dick Grayson Éjszárnnyá válása, valamint egy bajtárs elvesztése után veszi fel a fonalat, és a korábban említett új szereplőkön kívül a gothami rendőrség is jelentős szerepet kap majd a következő epizódok során.

Ti várjátok már a következő évadot? Mit gondoltok a jelmezről? Írjátok meg a hozzászólások között!

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment