Szivárognak az információk.

Bár ezt az információt a Marvel valószínűleg csak a Comic-Con keretein belül akarta a tudtunkra adni, egy szivárgásnak köszönhetően már most fény derült egy meglepetésre: Thor lesz az első olyan szuperhős az MCU-ban, aki nem áll meg egy trilógiánál, hanem kap még egy (vagy több?) egyéni filmet. Sokan azt feltételezték a Mennydörgés Istene már csak A galaxis őrzői mellett tűnhet majd fel, de ezt megcáfolta a The Hollywood Reporter által lehozott információ. Persze ettől függetlenül Thor szerepelhet A Galaxis őrzői vol. 3-ban is.

Visszatér az új-zélandi rendező, Taika Waititi is, akit a világ egyik fele imád, a másik gyűlöl azért amit a karakterrel csinált a Ragnarökben. A számok mindenesetre azt mutatják a 854 millió dolláros bevétellel, hogy a közönség zabálta a "vicces Thor-t", Chris Hemsworthnek is új erőt adott, hogy változtattak a karakterén, így semmi nem állt a folytatás útjába.

chris hemsworth thor ragnarok uw 1280x720

Ennek következtében viszont egy másik Waititi által rendezett projekt valószínűleg csúszni fog. A Warner Bros. stúdiónak készítene ugyanis egy legendás animéhez élőszereplős adaptációt, ami nem más, mint az Akira. A tervek szerint 2021 májusában mutatták volna be a mozik, de így még kérdéses meddig tolódik a projekt, hiszen a Thor 4 is a következő 2-3 évben kell, hogy kijöjjön. Közben a direktornak még idén megjelenik egy filmje, amiben ő a főszereplő is.

Ti mit tippeltek, visszatér Loki?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment