Úgy tűnik, 12 évet fogunk ugrani az időben

J.K. Rowlingnak szépítenie kellett a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei után az amúgy már majdnem kész harmadik film forgatókönyvét. Ugyanis nem lett bukás a film, de várakozásokon alul teljesített, és a kritikusokat is megosztotta. A forgatókönyv már készen van, és egyből több izgalmas információt tudtunk meg a moziról. Dan Fogler színész elárulta, hogy olvasta a forgatókönyvet és imádta az ott olvasottakat. Elmondása szerint ez a film, inkább az első részre hajaz hangulatában, de a kontextusba helyezéssel is maradéktalanul elégedett. 

"Az első világháború idején fog játszódni a történet, eközben pedig a varázsvilágban is hatalmas háború készülődik, tehát képzelhetitek mekkora csatáknak lehettek majd szemtanúi."

Ezek szerint hatalmas lezáró csatával érhet véget a harmadik epizód, ami pedig a Grindelwald bűntettei semmilyen lezárása után már elkél a rajongóknak. Ezzel együtt érdekes megfigyelni, hogy több mint egy évtizedes időugrás lesz a történetben. Ti már várjátok ezt az eposzinak ígérkező alkotást?

 

 További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment