Tele ismerős arcokkal.

Az Entertainment Weekly nevű amerikai magazinnak köszönhetően volt, illetve még mindig van lehetőségünk némi betekintést nyerni a The Mandalorian 2. évadába, néhány fotón keresztül, melyeken egyelőre csupán ismerős arcokat láthatunk. A képeken feltűnik többek között a címszereplőt alakító Mando, illetve a gyermek, vagyis „Baby Yoda”, ezen kívül a képeken láthatjuk még aGreef Karga-talakítóCarl Weatherst, Cara Dune-t megformáló Gina Caranót, valamint a Moff Gideon-t megformáló Giancarlo Espositót.

További érdekesség, hogy Gina Carano megerősítette, hogy bizonyos pletykák, amelyek korábban a The Mandalorian 2. évadával voltak kapcsolatosak, igazak, ráadásul a készítők olyannyira titokban akarják tartani az egész projektet, hogy a színészeknek fekete csuklyában kellett ki-be járkálniuk a forgatásról, hogy még véletlenül se derüljön ki, hogy tulajdonképpen akkor ki, illetve ki nem szerepel a sorozatban. A színésznő továbbá azt nyilatkozta, hogy a rajongók sokkal jobban fogják szeretni a 2. évadot, mint elődjét. Minden megvan benne, ami egy igazi Star Wars rajongónak kell, és olyasmiket is láthatunk majd, amiket mindig is szerettünk volna látni.

 mandaló7mandaló7mandaló7mandaló7mandaló7mandaló7mandaló7

A jelenlegi állás szerint a The Mandalorian 2. évada október 30-án debütál a Disney+-on.Ti várjátok már a sorozat folytatását?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment