A tulajdonos beszélt az újranyitásról.

A Cineworld szerint pár hét, és az USA-n kívül, így például Magyarországon is újranyithatnak a hazai mozik,  jelen esetben tehát a hazai Cinema City hálózat vásznai is.

Amíg az amerikai, illetve brit mozik esetén július 10-i nyitással terveznek, addig például Magyarország kapcsán július 3-i kezdéssel készülnek. Az utóbbi területek, így az előbb említett Magyarország esetén is változhat még a dátum, mivel a kormányzati döntések és lépések még befolyásolhatják ezeket az elképzeléseket. Buda Andrea, a Cinema City marketing- és PR-igazgatója megerősítette, hogy a magyar kormány mai (június 16.) döntésétől függ a hazai nyitás időpontja, de valóban július 3-ra készülnek. Az Országgyűlés a mai nap folyamán szavaz a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről, melynek következtében a különböző kulturális központok így a múzeumok, a  színházak, és a mozik is hamarosan újranyithatnak.

A Cineworld elmondta, hogy elég sok változtatást fognak eszközölni a mozikban, hogy biztosítsák a közönség távoltartásását, biztonságos moziélményét, például frissítették a jegyfoglalási és takarítási rendszerüket, a napi műsorszámot úgy fogják alakítani, hogy ne legyen túl zsúfoltság, illetve nagy sorok.

Az elkövetkezendő időszakban ezekkel a filmekkel készülnek: Tenet, Mulan, Hang nélkül 2., Wonder Woman 1984, Fekete Özvegy, Nincs idő meghalni, Lelki ismeretek, Top Gun: Maverick

Mit gondoltok az alábbi feljleményekkel kapcsolatban?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment