Ismét a Kessel Run Transmissions nevű YouTube csatorna adott némi infót a szériával kapcsolatosan.

Az elmúlt időszakban rengeteg újdonságot tudtunk meg a tavaly augusztusban bejelentett, Obi-Wan Kenobi Star Wars: A Sithek bosszúja utáni életszakaszát bemutató sorozatról, ami a Disney+-on fog debütálni. A széria tulajdonképpen egy minisorozat lesz, ugyanis mindössze 1 évadot fog felölni, ráadásul ez az egy évad is csupán csak 4 epizódos lesz, eredetileg ugyebár 6 rész lett volna. Legutóbb egyébként pont erről volt szó, hogy mégis milyen hosszú lesz a sorozat, amiről egy cikket is írtunk.

Most nemrégiben a Kessel Run Transmissions nevű YouTube csatorna, akiktől egyébként korábban már olyan pletykákat hallhattunk, hogy spin-off sorozat készül a Klónok háborúja című sorozat 7 évadjában megismert The Bad Batch nevű klónosztagról, ami később be is igazolódott. Ebből ki indulva pedig simán lehet, hogy a soron következő híresztelés is valóra fog válni.

Screen Shot 2020 05 06 at 6.59.58 PM

A YouTube csatorna tagjai most legutóbb arról beszéltek, hogy az Obi-Wan Kenobi sorozatban valóban fel fog tűnni Anakin Skywalker, illetve Darth Vader is, ezen kívül arról is beszéltek, hogy Cody, az egyik legnépszerűbb klónkatona is fhelyet kaphat a szériában és általa irányított 212-es Támadó Zászlóalj is. Cody és a hadsereg felbukkanása pedig nem lenne rossz, hiszen így megerősítenék azokat a pletykákat, miszerint a sorozatban lennének visszaemlékezés a klónháborús időszakra. Anakin Skywalkert is valószínűleg flashbackek formájában láthatnánk, amint mestere oldalán harcol a klónokháborújában. Darth Vader elméletben nem csak cameószerepet kapna, ugyanis a sorozat egyik sztoriágja az lenne, ahogy a sötét nagyúr próbálja felkutatni volt mesterét, ami aztán végül kudarcba fullad.

Ti várjátok már a sorozatot?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment