Egyre jobban bővül a sorozat világa.

A DC FanDome: Hall of Heroes panelbeszélgetése során került leleplezésre, hogy a Titánok harmadik évadja folyamán a Curran Walters által megformált második Robin, Jason Todd végre „átalakul” Vörös sisakká, vagyis felveszi az identitást. Azonban ez nem pont úgy fog megvalósulni, mint azt a képregényekben láthattuk. Eredetileg Jason az után lépett a bűnözői pályára, hogy Joker egy vasrúddal majdnem halálra verte, ezt követően pedig felrobbantotta, majd miután Todd feltámadt, Batmant okolta a történtekért. A Titánok harmadik évadjában azonban azért veszi fel a Vörös sisakot, ugyanis megszállottan próbálja levadászni régi csapatát, miután a második évadban útjaik elváltak.

A beszélgetés során arról is szó esett, hogy a harmadik évadban visszatérünk Gotham városába, valamint további két karakter is bemutatásra kerül majd. Az egyik a már korábban is pletykált Barbara Gordon, aki a denevérember egyik legfőbb bizalmasa, illetve a Gothami Rendőrkapitányság főnyomozójának, James Gordonnak a lánya. Barbara egyébként a sorozat univerzumában apja nyomdokaiba lépve szint úgy a Gothami Rendőrségen tevékenykedik, mint felügyelő. Az előbb említett két szereplőn kívül még egy antihős/negatív karakter debütál a szériában, aki nem más, mint Dr. Jonathan Crane, avagy a Madárijesztő. A férfi a sorozatban az Arkham Elmegyógyintézetben tölti a mindennapjait, miközben tanácsadóként is dolgozik a Gothami Rendőrségnek.

img 20200823 002050

Hogy kik játszák majd az előbb említett hősöket, egyelőre kérdéses. Vagyis inkább az utóbbi kettő, ugyanis Jason Todd már az első évad óta jelen van sorozatban, és azóta is Curran Walters alakítja Őt. 

Ti mit gondoltok az alábbi hírrel kapcsolatban?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment