Elég komolyan belecsap a sorozatos bizniszbe a Marvel.

A Comic-Conon már lerántották a leplet 5 sorozatról (Loki, Sólyómszem, A Sólyom és a Tél katonája, VandaVízió, What if...?), de ezt most még megtoldották hárommal, csak hogy biztosan ne unatkozzunk, ha a Disney+-t választjuk majd az elkövetkezendő években. 

Az első hős Ms. Marvel, ami a legújabb vonalat fogja követni, jelenleg ugyanis Kamela Khan viseli ezt a nevet, aki az első muszlim szuperhős lesz majd és érinthet olyan témákat a sorozat mint a bevándorlás és a vallás (más kérdés, hogy tényleg fog is-e). Kevin Feige azt ígérte, hogy a karakter az MCU filmjeiben is feltűnhet majd a későbbiekben. Fontos, hogy ezek a sorozatok valószínűleg csak az 5. fázisban érkeznek, tehát 2022-nél előbb nem nagyon kell rá számítani.

marvel sorozatok

Érkezik továbbá a Moon Knight, akinek a szuperképességét a holdfény hívja elő. Ő  nem egy patyolat tiszta karakter, ugyanis az elméje kicsit meg van zavarodva és néha előfordul, hogy eszetlen gyilkolászásba kezd. De mivel a Disney+ családbarát, lehet hogy nemes egyszerűséggel ezt a részt kihagyják majd a karakter jelleméből.

Az utolsó pedig a She Hulk, ami nem meglepő módon Hulk női változatát takarja. A képregényekben ő Bruce Bannertől kap vérátömlesztést, így szerzi képességét, de nem lesz olyan elborult mint az eredeti zöld szörny, átalakulva is képes normál életet élni. Lehet hogy ebben a szériában a Hulkot életrekeltő Mark Ruffalo is tiszteletét teszi majd? Reménykedünk. Ezek után pedig kíváncsian várjuk mikkel készül még a rengeteg bejelentett projekt mellett a Marvel Studios.

 

További cikkek, hírek:

 

 

Comments powered by CComment