Nem voltak nagy változások a hétvégén, mindenki az Az - Második fejezetre vár.

Első helyen, immár második hete a Támadás a Fehér Ház ellen 3 - A védangyal bukása, ami 21 millió dollárral kezdett, most pedig még megfejelte az egészet 11,5 millióval. Ezek csak az amerikai adatok, a külföldiről még nincs is információ. Az elkészülési költség megállt 40 millióban, tehát a nyereség minden valószínűség szerint nem marad el. Gerard Butler elmondása szerint pedig akár egy negyedik részben is benne lenne, szóval ki tudja, még akármi megtörténhet.

Második helyen ismételten a Jó srácok, ezen a héten 9,2 millió dollárt gyűjtött még a kasszába, ami lassacskán világszinten elérheti majd a 100 milliót is, ami egy R-besorolású vígjáték esetében elég jó eredménynek számít.

good boys movie 4

A harmadik helyen Az Oroszlánkirály, nem múlik tehát az érdeklődés a Disney élőszereplős feldolgozása iránt, ami már rég maga mögött hagyta az eddgi legsikeresbb feldolgozást, most éppen 6,7 milliót szedett még be, ami csak aprópénz ha a teljes 1,56 milliárdos összbevételt nézzük. De továbbra is kirobbanthatatlan a legjobb háromból, ami ennyi héttel a premier után igen csak nagy szó. Jövőhéten viszont érkezik az Az, és valószínűleg borul majd a bili.

Összességében így alakult az Amerikai TOP 10 (az adatok dollárban értendőek):

  1. Támadás a Fehér Ház ellen 3 - A védangyal bukása (11,5 millió)
  2. Jó srácok (9,2 millió)
  3. Az oroszlánkirály (6,7 millió)
  4. Halálos iramban: Hobbs & Shaw (6,2 millió)
  5. Overcomer (5,7 millió)
  6. Aki bújt (5,6 millió)
  7. Lidérces mesék éjszakája (5 millió)
  8. Pókember: Idegenben (4,2 millió)
  9. Dóra és az Elveszett aranyváros (4,1 millió)
  10. Angry Birds 2 - A film (4,1 millió)

 

Ti mit néztetek a hétvégén?

A cikk a boxofficemojo.com adatai alapján készült el.

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment