A Universal legalábbis erre hivatkozott.

Az NBCUniversal az elsők közt volt, aki a jelenlegi helyzetre való tekintettel inkább streamingre bocsátotta több mozifilmjét is, köztük a Trollok a világ körül-t. A The Wrap arról számolt be nemrégiben, hogy a Universal kísérlete rekorddal zárult. Ugyanis a stúdió saját bevallása szerint a Trollok a világ körül minden idők legnagyobb bevételű digitális nyitónapját és hétvégéjét produkálta. Na, de a legnagyobb kérdés, ami valószínűleg a legtöbb embert érdekel, hogy ez hogy fest számokban? Nos, sajnos azt nem árulták el.

Annyi azonban kiderült, hogy "nagyjából tízszer akkora számokról" beszélhetünk, mint a Universal általános digitális bemutatóinak eddigi nyitónapi csúcstartója esetén. Azt is elárulták, hogy az elkövetkezendő hetekben részletesebb statisztikát is megfognak osztani.

Az teljes mértékben várható volt, hogy a legtöbb VOD-téka toplistáján első helyezett lesz a film, valamint az amerikai Fandangónál szintén rekordot döntött: a Trollok-folytatás lett a valaha volt legtöbbször előrendelt címük, illetve nyitónapja és első három napja tekintetében is abszolút a legjobban hozó film lett az online szolgáltató történetében.

trollok 2

A Fandango múlt heti toplistája (hétfő-vasárnap):

  1. Trollok a világ körül
  2. Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
  3. Sonic, a sündisznó
  4. Ragadozó madarak (és egy bjzonyos Harley Queen csodasztikus felszabadulása)
  5. A láthatatlan ember
  6. Dolitttle
  7. A vadon hívó szava
  8.  Mint egy főnök
  9. Bloodshot
  10. Jumanji: A következő szint 

 

További cikkek, hírek:

 

 

Comments powered by CComment