Nem minden animált lénynek jött be a hétvége.

Első helyen hasít tovább Sonic, a sündisznó, ami második hete megállíthatatlan. Ezen a hétvégén 26,3 millió dollár gyűlt még csak az amerikai kasszákba, globálisan pedig egy újabb álomhatárt sikerült átlépni: immár 203,1 millió az összbevétel. Mindez 85 milliós büdzséből, ami gyönyörű, jelenleg pedig ez a 4. legnagyobb bevétellel rendelkező videójáték adaptáció. Mindössze 1,5 millió kell és már a dobogón lesz.

Második helyen nyitott A vadon hívó szava, vagyis kijelenhetjük, hogy 24,8 milliós hazai bevétellel és 40 milliós világszintű számokkal csúnyán elhasalt Jack London világhírű regényének legújabb feldolgozása. A Disney továbbra sem lehet elégedett az anno még Fox által berendelt filmekkel, ugyanis 135 milliós költségvetsére sikerült ezeket a számokat produkálnia a CGI kutyás mókának.

Call of the WIld photo

Harmadik helyre esett a Ragadozó madarak, ezúttal 7 millió dollárt sikerült még összekaparni, ezzel az összbevétel 173,7 milliónál tart, vagyis végre egy minimális profitot is termelhet a stúdiónak, de a nullszaldó mindenképp megvan. Nyilván nem ezt szerették volna, de jelen esetben minden bizonnyal már ennek is örülnek a fejesek, a közönség ugyanis nem vitte az égbe ezt a mozit.

Összességében így alakult az Amerikai TOP 10 (az adatok dollárban értendőek):

  1. Sonic, a sündisznó (26,3 millió)
  2. A vadon hívó szava (24,8 millió)
  3. Ragadozó madarak (7 millió)
  4. Brahms: The Boy II (5,9 millió)
  5. Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk (5,8 millió)
  6. 1917 (4,4 millió)
  7. A vágyak szigete (4,1 millió)
  8. Élősködők (3,1 millió)
  9. Jumanji - A következő szint (3 millió)
  10. The Photograph (2,8 millió)

Ti mit néztetek a hétvégén?

A cikk a boxofficemojo.com adatai alapján készült el.

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment