Újabb fejlemények a sorozattal kapcsolatban.

Korábban két cikket is írtunk a nem túl sikeres Batwoman című DC Univerzumban játszódó szériával kapcsolatban, amelyben leírtuk, hogy Ruby Rose miért lépett ki a sorozatból, illetve hogy miért nem castingolják újra az előbb említett színésznő által alakított Kate Kane karakterét. A mai alkalommal pedig arról ejtenénk néhány szót, hogy melyik ikonikus gonosz debütálhat a denevér ruhás igazságosztó nőiváltozatát feldolgozó sorozat második évadában, illetve hogy közöljük veletek a vezetőprouder által adott választ a „Miért cserélik le Kate Kane-t?” kérdésre.

A Give Me My Remote nevű hírportál információi szerint Dries az ATX Televíziós Fesztiválon beszélt arról, hogy miért nem tér vissza Kate Kane. Elmondása szerint először megfordult az az ötlet a készítők fejében, hogy egyszerűen „lecserélik” a karaktert és kész, főleg, hogy már javában dolgoznak a 2.évad epizódjain. Azonban ezt a nem túl elmés ötletet elvetették, helyette úgy döntöttek, hogy a másik vezető producer, Greg Berlanti ötletét használják fel, ami pedig az, hogy rebootolják a karaktert vagyis a fiktív világon belül is valaki más ölti majd magára a jelmezt. Ezek mellett pedig az is elhangzott, hogy az alkotók szerint így a rajongók könnyebben át tudnak állni arra, hogy többé nem Ruby Rose a sorozat címszereplője. Illetve azáltal, hogy új főszereplők hoznak be, nem is kényszerítik arra a fanokat, hogy kritikátlanul elfogadják ezt a változást. Az első téma ezzel véget is ért.

Gotham s5 Scarecrow promo 600x359

A második dolog pedig, hogy kiderülhetett, hogy mégis melyik ikonikus gonosztevő debütálhat a Batwoman második évadja során. Ráadásul azon kívül, hogy egy elég közkedvelt karaktert szeretnének behozni a készítők, ez megmagyarázhatja a korábban Ruby Rose által alakítot Kate Kane távozását a sorozatból. A The Direct információi szerint nem más debütálhat a sorozatban, mint Jonathan Crane, az az a Madárijesztő. A portál informátora szerint az alkotók már keresik a megfelelő színész a karakter megformálására. A portál továbbá azt is közölte, miszerint elképzelhető, hogy az új hősnő, Ryan Wilder akar majd bosszútállni a gonosztevőn, amiért az megölte édesanyját, és ezért is fogja majd magára ölteni a Batwoman jelmezt. Azonban, hogy mégis hogy fogja megszerezni, az egyelőre kérdéses, ugyanis a második évadra már Kate Kane halott lesz, viszont hogy halálának oka mi lesz, az egyelőre még kérdéses.

Ezek a legújabb fejlemények a Batwoman című sorozattal kapcsolatban. A széria valamikor 2021. januárjában debütálhat.

Nektek milyen elvárásaitok vannak a folytatással kapcsolatban?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment