A Joker után nem lenne meglepő, ha egyre több felnőtteknek szóló képregényfilm érkezne.

Már forog a 2018-as Venom folytatása Andy Serkis rendezésében, producerként pedig Matt Tolmach vesz részt a projektben, aki most megszólalt a magasabb korhatárbesorolás kapcsán:

"Mindig gondolkodnunk kell ilyesmin, most meg végképp, hogy működik. Bár hozzá kell tennem, hogy az a film nagyon egyben volt. A mi franchise-unk így is megvan (...) Megvan a helyünk a világban. Nem az történik, hogy hirtelen mindenki erre a besorolásra utazik. Szerintem remek dolog, hogy az R-besorolású filmeket is hatalmas közönség élvezi. Ez azt jelenti, hogy több lehetőségünk lesz ilyen stílusú történetmesélésre."

Hozzátette, szerinte nem az a fontos, hogy lássunk például fejeket gurulni mindenfele, hanem hogy érzékeltessék, Venom egy veszélyes karakter. Bár az első film esetében a Sony még elhúzta előttünk a mézesmadzagot és csak később fokozták vissza PG-13ra a projektet, reméljük itt nem fogják újra eljátszani. Pláne egy folytatása esetében, elég rizikós lenne korhatárt ugrani, tehát az esélyes minimálisak.

3adff2c6d173cc90e30df60fe6b4a47d6d2f97ce

Nektek mi a véleményetek a dologról?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment