Nem kell félni a Kingsman, az Avatar és az Alien sorsa miatt sem.

 

A CinemaConon prezentálta a Disney az idei menetrendjét és a jövőbeli terveit. Szerencsére úgy állnak a dolgok, hogy nem kell aggódnunk az R besorolású filmekért, ugyanis a stúdió számol velük, méghozzá hosszú távra.

Persze pontos részleteket még nem közöltek, egyenlőre csak néhány kijelentést kaptunk mint például, hogy több Alien filmre számíthatunk a nagyvásznon. Azt nem tudni, hogy ez esetleg a Ridley Scott féle előzménytrilógia befejezése lehet-e, vagy az a pénzügyi és kritikai bukás miatt inkább végképp parkolópályára kerül.

A Kingsman széria is folytatódik, bár ez egyáltalán nem meglepő. Jelenleg is forog egy előzményfilm, Matthew Vaughn direktorral, de a harmadik rész is tervben van természetesen Taron Egerton főszereplésével. Remélhetőleg nem vesznek vissza a véres harcokból, és a szókimondó stílus is megmarad.

kingsman the golden circle 2017 4k ks 1280x720

Ezen kívül szó esett a Majmok Bolygója folytatásáról, ahol bár Caesar történetét lezárták, mégis lennének lehetőségek a folytatásra. Szóba került még az Útvesztő és az Avatar széria is, de konkrétumok sajnos ezzel kapcsolatban nem derültek ki. Mindenesetre kíváncsian várjuk hogy fogja a Disney kiaknázni ezeket az új lehetőségeket.

Nektek melyik a kedvenc franchiseotok a fentiek közül amelyiket mindenképp folytatnátok?

Comments powered by CComment