Dátumozgatósdi!

Nem szeretném a felvező szöveget túl sokáig húzni, mindenki tudja nagyon jól, hogy mi a séma. A koronavírus-járvány okozta kellemetlenséget miatt rengeteg bemutatót el kellett halasztani hetekkel, hónapokkal, vagy akár évekkel is. Nos, a most következő három film is sajnos így járt, úgy akkor nézzük is, hogy mikor kerül mozikba a Szellemírtók: Az örökség, a Kampókéz új feldolgozása, illetve a Vaksötét 2.

A Szellemírtók: Az örökség eredetileg 2021. máricus 5-én került volna a mozikba, azonban a Sony a jelenlegi állás szerint június 11-én tervezi bemutatni a filmet. Így pedig pontosan ugyanazon a héten kerül bemutatásra, mint az eredeti, 1984-es Szellemírtók.

A Kampókéz új feldolgozása eredetileg idén júniusban mutatkozott volna be, azonban a Universal először eltolta Október 15-ére a mozit, ezt követően viszont még egy halasztás következett, és a stúdió úgy döntött, hogy le veszi a idei premiernaptárról. Így a jelenlegi állás szerint a Kampókéz remake 2021. augusztus 27-én kerül a mozikba.

Végül pedig beszéljünk egy kicsit a Vaksötét folytatásáról, melynek bemutatója a jelenlegi tervek szerint 2021. augusztus 11-én debütál.

Ti mit gondoltok? Sajnáljátok a halasztásokat? Írjátok meg kommmentben!

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment