Pablo Larraín ismét egy történelmi személyről készít filmet.

Pablo Larraín legutóbbi két filmje az Emma. című kosztümöskomédia, illetve a Jackie címre keresztelt történelmi filmdráma volt. Nos, úgy tűnik, hogy a rendező ismét egy történelmi személyről készítene filmet, mégpedig Diana hercegnőről. A kevesebb, mint negyven évig élő, tragikusan elhunyt hercegnőt pedig nem más fogja alakítani, mint Kristen Stewart.

Pablo Larraín filmjének alapját Steven Knight forgatókönyve fogja adni, aki korábban olyan filmeket jegyzett, mint például az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek, valamint a Locke. A film címe egyébként nem más lesz, mint Spencer. Maga az alkotás nem fogja a hercegnő egész életét bemutatni, csupán Diana-nak azt a három napját, amikor ráébredt, hogy a Károly herceggel való házassága nem éppen tökéletes és emiatt átkell értékelnie magában a jövőjét, mint leendő királynő.

200618084616 restricted split kristen stewart princess diana super tease

Na, de a legnagyobb kérdés, amely valószínűleg sok emberben felmerült, hogy miért pont Kristen Stewart?

Nos, Pablo Larraín szerint az előbb említett színésznő nagyon sok oldalú, véleménye szerint általánosságban nagyon erős, de ha arról van szó, akkor tud rejtélyes, illetve törékeny is lenni. Végül ezeknek a kombinációja juttatta Őt eszébe. A rendező elmondása szerint a forgatókönyvre való reagálása, illetve a karakter megközelítése zseniális volt. Továbbá azt is megemlítette, hogy a film lenyűgöző és érdekes lesz.

Ez minden, amit jelenleg tudunk a Spencer című filmről, reméljük, hogy sikerült egy kicsit tisztába tennünk a dolgokat azok számára, akik eddig bizonytalanok voltak néhány dologgal kapcsolatban.

Ti mit gondoltok? Kristen Stewart megfelelő választás a szerepre?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment