Egy nagyon szomorú hírt kell most közölnünk...

Nemrég még olyan pozitív hírekről tudtunk beszálmolni, mint hogy a Pókember: Idegenben lett az eddigi legsikeresebb Pókember-film és a legsikeresebb Sony-film. Sőt, újra moziba is küldik majd, pár perc extra tartalommal megpakolva. De most robbant a bomba: A Deadline hozta le, hogy ennyi volt a Sony és a Disney nem tudott megállapodni a folytatásról, ugyanis az Egeres cég be akart szállni a gyártási költségekbe, cserébe viszont 50-50%-os részesedést akart a bevételekből is. Persze ez nem igazán jött be a jogokat birtokló Sonynak és felálltak a tárgyalóasztaltól, alkudozni sem akartak. Így pedig a jogok visszaszállnak rájuk és gyakorlatilag azt kezdenek Pókival amit akarnak, Tom Hollandnek és a rendező Jon Wattsnak (meg nyílván a többieknek is) még 2 filmre szóló szerződése van, amiket már el is kezdtek előkészíteni. Kevin Feige viszont nem lesz ott nekik, és hát látjuk mire mentek például A csodálatos Pókemberekkel...

Ez azért is szomorú mert az MCU-ban baromi nagy szerepe lett volna a karakternek, erre építették a jövőt, gondoljunk csak a legutóbbi stáblistás jelenetekre. De így többé még utalást sem tehetnek arra, hogy valaha az univerzum része volt a hálószövő. Úgy tűnik már semmi esély a megállapodásra, de azért reméljük még egyszer asztalhoz ülnek, és átrágják a dolgokat, valahogy csak sikerül megállapodni. Jó lenne ha egyszer a rajongók érdekeit tartanák szem előtt, nem pedig a pénzéhség dominálna. Valószínűleg ezek után számíthatunk arra, hogy a Sony beépíti majd Holland-et a Venom által útjára indított univerzumban.

spider man far from home and mysterio gk 1280x720

Ha minden így marad, kíváncsiak vagyunk mit tud elérni a Sony, az MCU támogatása nélkül. De sok jóra nem lehet számítani, az eddigi példákból tanulva.

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment