Ráadásul az Aquaman sztárjával.

Az 1969-ben megjelent Fagyoska, a hóember című rajzfilm egy rövid, mindössze 25 perces, ennek ellenére egy nagyon sikeres kis animáció lett. A cselekmény lényege annyi, hogy egy kislány egy Dinka professzor nevű bűvész mágikus kalapjának segítségével életre kelt egy hóembert.

A Deadline nevű hírportál legfrissebb infromációi szerint a Warner Brothers már teljes gőzzel dolgozik a sikeres animáció élőszereplős változatán, ráadásul a címszereplő Fagyoskát pedig nem más fogja alakítani, mint a Trónok harca és az Aquaman sztárja, Jason Momoa. Persze nem kell megijedni, nem fogjuk látni Jason-t hóember jelmezben, amint az életre kelt Fagyoskát próbálja eljátszani, ugyanis már a CGI technika van olyan fejlett, hogy ezt annak alkalmazásával tudják kivitelezni, így Jason csak szinkronhangja lesz a figurának.

22757 67

Nyilvánvalóan erre mindenki felkapta a fejét, és érthetetlenkedve reagált a döntésre, azonban ezt Jon Berg, a Stampede produkciós cég egyik alapítója megmagyarázta. A férfi úgy fogalmazott, hogy tisztában van vele, hogy Momoa egy odaadással, szeretettel teljes ember és mélyen kötődik ohanához, amely megkerülhetetlen része Fagyoskának és a karácsonynak.

Azt, hogy mikor érkezik az élőszereplős remake, egyelőre nem tudjuk.Ti várjátok már a Fagyoska, a hóember újra gondolt változatát?

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment