Erre se kell túl sokat várni...

Matthew Vaughn folytatja a remek kém történetét. Ugyan a Kingsman:Az Aranykör már nem ütött akkorát, pénzügyileg mint az első film, de igenis jól sikerült, és egy remek akció-kalandban volt részünk. A rendező most a Digital Spy-nak adott interjújában beszélt a terveiről.

Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a következő Kingsman-film, nem egy közvetlen folytatás, hanem egy előzmény lesz. Ez a Kingsman:The Great Game címen megjelenő film, ami 2019 Novemberről el lett tolva 2020 Február 14.-re, azaz Valentin napra. Ez a film, még az első világháború idején fog játszódni, és  olyan színészeket vonultat fel, mint Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Stanley Tucci, Charles Dance, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode és Djimon Hounsou, vagy mint most kiderült, Liam Neeson.
kingsman
Azonban Vaughn már idén év végén neki fog állni a Kingsman 3. forgatásának. Ebbe a filmbe tér vissza majd Taron Egerton, illetve Colin Firth. A rendező korábban azt is elmondta hogy a 3.rész lezárja majd Töki, és Gallehad kalandját. A filmet tehát még idén forgatja Matthew Vaughn, és azt mondta: Ez lesz a franchise záró darabja. Bár úgy tudtuk eddig, hogy univerzumot szeretne építeni, a Kick/Ass-sal de ezek szerint, erről lemondott. Mondjuk, mi reméljük hogy nem. Ezek szerint pedig 2020 novemberében a Kingsman 3. is moziba kerül, de az a biztos, hogy a The Great Game című előzmény 2020. Február 14.-én kerül a mozikba!

Comments powered by CComment