Ráadásul ez az egy évad is csak négy részt fog tartalmazni.

Még tavaly augusztusban jelentették be, hogy készül az Obi-Wan Kenobi sorozat, Ewan McGregor főszereplésével, amely a Disney+-on fog debütálni. Nos, a sorozat forgatását sajnos januárban le is állították, azonban itt még nem a koronavírus volt az indok. A probléma forrása az volt, hogy állítólag a Lucasfilm nem volt megelégedve a forgatókönyvvel.

A stúdió végül Joby Haroldot bízta meg a szkript megírásával, de nagy valószínűséggel Ő sem győzte meg Kathleen Kennedy-éket, ugyanis a Lucasfilm elnöke a The Wrapnek adott interjúja során elárulta, hogy a széria csupán egyévadot fog felölelni, ráadásul az eredetileg hat részesre tervezett sorozatot lecsökkentették négyre. Hogy ez összesen mennyi időt fog igénybe venni, egyelőre kérdéses, de ha például megnézzük egy The Mandalorian epizód játékidejét, akkor nagyjából két órára számíthatunk.

wp2607750

A döntés okára, hátterére az interjú során nem tértek ki, de azt tegyük hozzá, hogy a Kenobi-sorozat már nagyon hosszú ideje hánykolódik, innentől kezdve pedig már annak is örülhetünk, hogy elkészül.

Ti mit gondoltok a döntéssel kapcsolatban?

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment