Még egy kis Star Wars.

Miután a Warner Brothers bejelentette, hogy 2021-ben elhozzák nekünk az HBO Max-ra Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle verzióját, a rajongók elkezdtek kampányolni, hogy több film eredeti verzióját is mutassák be. Ezzel pedig egy hatalmas hullámot indított el a Warner, a nézők mindjárt követelni kezdték az Öngyilkos osztag rendezőiváltozatát, így született meg a #RelaseTheAyerCut, utána arról volt szó, hogy mutassák be az X-men: Sötét főnix rendezői változatát, most pedig egy új pletyka szerint George Lucas is készített egy saját vágást a Skywalker korából.

Jöhet a #RelaseTheLucasCut? Teszi fel a kérdést az ember. Nos, ez még egyáltalában nem biztos, azonban rengeteg részlet derült ki a Lucas-féle verzióból, és ha ezeket meghalljátok, elképzelhető, hogy támogatnátok az előbb említett mozgalmat.

Egy Overlord DVD nevű YouTube csatorna töltött fel egy videót, illetve posztolt Twitter-re az alábbi témával kapcsolatban. A csatorna tulajdonosa szerint George Lucas változatában Hayden Christensen is feltűnt volna Anakin szerepében, erőszellemként, végül ezt a mozikban bemutatott verzióból kivágták. További pletyka, amely szintén Anakinnal kapcsolatos, hogy ha minden igaz, Ő maga mondta volna el Reynek, hogy mégis hogy lehetséges az, hogy Palpatine túlélte a Jedi visszatér végén látott zuhanását. Végül, de nem utolsó sorban pedig, amikor Kylo Ren találkozik apjával, Han Soloval, annál a jelenetnél Leila, illetve Luke is megjelentek volna erőszellemként, és Leila halálát pedig ez okozta volna, hogy megjelenik erőszellemként ezen a „találkozón”.

Természetesen a hírt sem a Disney, sem a Lucasfilm nem erősítette meg, mindenesetre az előbb leírt pletykáknak van alapja, ugyanis a stúdió két döntéshozó pozícióban lévő emberének is bemutatták Lucas verzióját. Állítólag a két személynek nagyon tetszett ez a változat, és le voltak döbbenve, hogy mennyivel jobb, mint Abrams verziója, továbbá a videó készítője szerint Kathleen Kennedy az oka annak, amiért nem mutatták be George Lucas változatát.

george lucas twitter sw shot

Ti mit gondoltok az előbb leírtakkal kapcsolatban? Szívesen megnéztétek egy LucasCut-ot a Skywalker korából?

 

További cikkek, hírek:

Comments powered by CComment